Vuokatinmaa

Huvila - 99 m²

Hulppeasta huvilasta löytyy tilaa jopa kymmenelle lomailijalle. 99 m2:n huvilassa vietät lomaa isollakin porukalla! Vuodepaikkojen jakaantuminen neljään huoneeseen mahdollistaa huvilan vuokraamisen myös useamman perheen kesken.
Vuokatinmaa

Loma-asunto - 42 m²

42 m2:n loma-asunnossa vietät tunnelmallista lomaa kumppanisi tai perheesi kanssa - vuodepaikkoja löytyy alakerran makuuhuoneesta kahdelle ja yläkerran parvitilasta kolmelle. Kaikki petipaikat ovat kunnon vuoteilla varustettuja.
Vuokatinmaa

Loma-asunto - 58 m²

58 neliön suuruisessa loma-asunnossa vietät lomaa kumppanisi tai perheesi kanssa - vuodepaikkoja löytyy alakerrasta kahdelle ja yläkerran parvitilasta kolmelle. Lomatunnelman viimeistelee moderni ja kaunis sisustus laadukkaine pintamateriaaleineen.
Vuokatinmaa

Loma-asunto - 92 m²

Loma-asunnon alakerrasta löytyy kaksi kahden hengen makuuhuonetta, tupakeittiö, takka, televisio, wc, suihku, sauna sekä kesäterassi. Yläkerrassa wc ja vaatehuone sekä parvella kaksi ja makuuhuoneessa kaksi vuodepaikkaa.
Vuokatinmaa

Paritalohuoneisto - 82 m²

Paritaloihin mahtuu lomailemaan isompikin porukka; vuodepaikkoja löytyy kaikkineen kahdeksalle. Kokoa paritalohuoneistolla on 82 m2.